Bekijk dit rapport over verpleegkundige vacaturesOf ben jij opzoek tot een bijbaan behalve jouw studie ofwel full time beschikbaar, overdag ofwel in de avonduren? Er is veel geoorloofd en wij kunnen met genoegen betreffende jouw in gesprek. Wij leveren jou:

Indien verkoper zorg jouw ervoor dat een winkel dagelijks wederom ordelijk en opgeruimd uitziet opdat de klant graag in je winkel komt.... 30+ dagen geleden - vacature opslaan - meer...

Voor onze pizzeria bestaan we op speurtocht naar enthousiaste pizza-kok die voordeligste pizza's van Groningen en omstreken kan bereiden. Iemand die zoeken we:

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel, ben jouw enthousiast en op speurtocht naar ons nieuwe uitdaging? Stuur het dan jouw CV en je motivatiebrief.

We zijn op speurtocht naar persoon welke in overvloed bekende en oefening in woonhuis heeft teneinde zelfstandig een dienst te kunnen draaien. Iemand die dit van nature leuk vindt teneinde gasten dit tot een zin te produceren, ons echte people pleaser uiteraard.

Begeleider dagbesteding in Schijndel Weet je met je geestdrift en humor cliënten te bevorderen tot ons fijne en zinvolle dagbesteding? Wat ga jouw verrichten? Ingeval begeleider draag jouw binnen een dagbesteding zorg vanwege een...

Je kunt je ontplooien in ons afwisselende functie in ons splinternieuwe herberg en groeiende, enthousiaste hotelteam. Jouw ontvangt ons salaris en arbeidsvoorwaarden conform het Arbeidsvoorwaardenreglement aangaande de KHN, gerelateerd met jouw werkervaring plus achtergrond.

Ben je gemotiveerd, houd je aangaande hard werken, maar houd jouw gelijktijdig tevens aangaande een feestje opbouwen en ben jouw ook nog eens een nachtmens?

- Een mogelijkheid teneinde te groeien - Reiskosten mits je uit een buurt woont - Gelegenheid tot het volgen een module soviale hygienne op onze onkosten

Een werkzaamheden zullen zijn uit het aannemen en see this site ophangen aangaande een jassen met onze gasten, evenals dit terug geven over een jassen na hun uitgaansavond. Het kan zijn een uitdagende functie daar waar snelheid betreffende pieken en dalen aangaande inzet is.

Vanwege de opdrachtgever op Schiphol zijn wij zoekende tot kandidaten voor de functie met Cateringchauffeur.

Voor het team bestaan wij op zoek tot een zelfstandige gemotiveerde garderobe medewerksters (v). De werkzaamheden moeten zijn uit het aannemen en ophangen van een jassen met onze gasten, evenals het retour geven van een jassen na hun uitgaansavond.

Verlangen is je solliciteren op die functie? Stuur vervolgens een email met jouw CV en motivatiebrief. Je ontvangt betreffende ons zo snel mogelijk te beluisteren ofwel we jouw uitnodigen voor een gesprek. soliciteren@tasteandflavor.nl

Kaap Hoorn heeft ook niet louter opwindend en afwisselend werk, uitstekende arbeidsvoorwaarden en gemotiveerde collega’s ….. ook de sfeer en het uitzicht zijn magnifiek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *